« Takaisin

11.11.2019 alkava postilakko aiheuttaa häiriöitä postinjakelussa

Palvelualojen työnantajat Paltan ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n välisissä työehtosopimusneuvotteluissa ei ole löydetty ratkaisua, joten PAU:n ilmoittama lakko alkaa maanantaina 11.11.2019. Tämän hetkisen tiedon mukaan lakko jatkuu aina sunnuntaihin 24.11.2019 asti.

Postin arvion mukaan lakon aikana mm. kirjeiden jakelu häiriintyy ja viiveet voivat olla jopa viikkoja. Jos haluat varmistua siitä, että lähettämäsi laskut saavuttavat vastaanottajan ajoissa, suosittelemme miettimään vaihtoehtoisia laskutustapoja lakon ajaksi.

Varmista laskujesi perillemeno myös lakon aikana
DL Softwarelta löydät vaihtoehtoisia laskutustapoja Postin lakon ajaksi. Jos laskumääräsi ovat suuria, voit toimitaa laskut asiakkaillesi pdf-laskuina sähköpostiin tai yritysasiakkaillesi Finvoice-verkkolaskuna myös lakon aikana. Jos laskutusmääräsi ei ole suuri, niin muistathan, että voit lähettää DL Prime -ohjelman kautta myös yksittäisiä laskuja asiakkaasi sähköpostiin.

Ota yhteyttä myyntiimme vaihtoehtoisen laskutustapojen aktivoimiseksi
Tavoitat myyntimme puhelimitse 0207 701 701 (ark. 9-16) tai sähköpostitse sales@dlsoftware.com

Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >