« Takaisin

Päivitys Host 6 -palvelimella 14.–15.1.2019 välisenä yönä

Voidaksemme turvata hosting-palveluidemme tehokkaan toiminnan, teemme päivitystöitä Host 6 -palvelimeen 14.–15.1.2019 välisenä yönä. Päivityksen myötä hosting-palvelun Windows XP -käyttöjärjestelmän tuki päättyy. Jotta hosting-palvelusi toimivat moitteettomasti myös päivityksen jälkeen, pyydämme sinua tekemään alla olevat toimenpiteet. 

Tarkista tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja päivitä se tarvittaessa
Päivityksen jälkeen Host 6 -palvelimeen ei voi enää kirjautua Windows XP -käyttöjärjestelmällä. Tarkista tietokoneesi käyttöjärjestelmä hyvissä ajoin, ja päivitä tarvittaessa Windows XP -käyttöjärjestelmä Windows 7 tai sitä uudempaan käyttöjärjestelmään.

Päivitä tietokoneellesi Tricerat Screwdrivers 6.6. -versio 
Tietokoneellesi on asennettava uusi Tricerat Screwdrivers 6.6 -versio, jotta tulostus toimii myös hosting-päivityksen jälkeen. Poista vanha versio tietokoneeltasi ennen uuden version lataamista. Teethän päivityksen vasta aikaisintaan 15.1.2019.

Päivityslinkit löydät alta.

32 bit versio: 
https://helpdesk.dlsoftware.com/dl-files/ScrewDriversClient_6.6.0.17286_x86.exe

64 bit versio: 
https://helpdesk.dlsoftware.com/dl-files/ScrewDriversClient_6.6.0.17286_x64.exe

Tukemme auttaa sinua ongelmatilanteissa
Toivomme, että päivityksestä ei aiheudu sinulle ylimääräistä harmia. Jos sinulla tulee kysyttävää tai kohtaat ongelmatilanteen, tukemme auttaa sinua mielellään. Kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa voit kääntyä suoraan Kim Höstmanin puoleen. Tavoitat Kimin numerosta 0207 701 709 tai sähköpostitse kim.hostman(at)dlsoftware.com

Etätukeen pääset kirjautumaan alla olevasta linkistä.
Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >