« Takaisin

DL-yhtiöt uuden äärellä

Hyvä asiakkaamme


DL-yhtiöt – DL Software Oy, DL Software International Oy, Cash-In Consulting Oy sekä Workmanager Oy – ovat viime aikoina kasvaneet voimakkaasti. DL-yhtiöiden vahvuutena on jo vuosikymmenten ajan ollut vankka toimialakohtainen osaaminen mm. tuotanto-, tukku-, ajoneuvo-, teollisuus- ja liikunta-alalta. Pystymme toimittamaan monipuolisten ohjelmistoratkaisujen lisäksi laadukkaita, kustannustehokkaita taloushallinnon ulkoistus- ja perintäpalveluita sekä asiantuntijapalveluita, joiden avulla asiakasyrityksemme ovat voineet keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen.


Nyt olemme uuden äärellä

3.6.2019 lähtien DL-yhtiöt ovat tulleet osaksi Pohjoismaissa merkittävää markkina-asemaa tavoittelevaa Confirma Software -konsernia. Muutoksen myötä DL-yhtiöiden koko osakekanta siirtyy kokonaisuudessaan Confirma Softwarelle. DL-yhtiöiden toimiva johto sijoittaa Confirma Softwareen, ja ovat siten mukana edistämässä DL-yhtiöiden uutta alkua Confirma Softwarella.

 

"Olen iloinen, että Niclas Lundell ja Michael Söder eivät ainoastaan ole päättäneet pysyä yritystensä johdossa, vaan ovat myös päättäneet investoida Confirma Softwareen minun ja Abry Partnersin rinnalla. Odotan todella innolla työskentelyä heidän ja heidän työntekijöidensä kanssa, kun kehitämme yhdessä suurta Pohjoismaista yrityskokonaisuutta.", kertoo toimitusjohtaja Jarle Mørk Confirma Softwarelta.

 

Sinulla asiakkaamme, mikään ei muutu

Olemme edelleen sama tuttu yritys, ja löydät samat tutut henkilöt niin DL Softwarelta, Cash-In Consultingilta kuin Workmanagerilta, liiketoimintaasi tukemassa ja kehittämässä.

Toimimme jatkossakin samoilla nimillä ja y-tunnuksilla ja yhteystietomme säilyvät ennallaan. Muutos ei myöskään vaikuta käyttämiinne tuotteisiin tai palveluihin, joiden kehittämistä jatkamme edelleen asiakkaidemme tarpeita kuunnellen.

Liittyminen osaksi Confirma Softwarea antaa meille uusia, monipuolisia mahdollisuuksia jatkaa kasvua entistä vahvemmin. Jatkamme osaavan henkilökuntamme kanssa sinun palvelemistasi ja DL Prime -ohjelmistojen ja Cash-In -palveluiden kehittämistä, jotta voimme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin.

 
DL-yhtiöt ovat jatkossa osa Confirma Softwarea – yhdessä olemme enemmän.


Lisätietoa antavat:

Michael Söder

Toimitusjohtaja
DL Software Oy & Cash-In Consulting Oy

p. 0207 701 736
michael.soder@dlsoftware.com

 

Niclas Lundell
Hallituksen puheenjohtaja

DL Software Oy & Cash-In Consulting Oy

p. 0207 701 728
niclas.lundell@dlsoftware.com

 

Lue lisää Confirma Softwaresta
www.confirmasoftware.com

Kesän aukioloajat DL Softwarella

Kesän aukioloajat DL Softwarella

Lähestyvä kesä tuo muutamia poikkeuksia DL Helpdeskin ja päivystyspuhelimen aukioloaikoihin.

DL Helpdesk

Pe 7.6. klo 8–16

To 20.6. klo 8–16

Pe 21.6. Suljettu


DL Helpdesk palvelee akuuteissa häiriötilanteissa normaalisti koko heinäkuun ajan (ma–pe klo 8–17 numerossa +358 (0)207 701 730).

 

Päivystyspuhelin

21.–23.6. suljettu

15.–31.7. suljettu

 

Muistathan, että voit olla meihin yhteydessä myös DL Helpdesk -portaalin kautta, josta pääset jättämään viestin tukeemme 24/7.

 
DL Software toivottaa asiakkailleen hyvää kesää!

 

 

DL Helpdeskin poikkeukselliset aukioloajat kesäkuussa

DL Helpdeskin poikkeukselliset aukioloajat kesäkuussa

 

DL Softwaren Helpdesk sulkeutuu poikkeuksellisesti klo 16 perjantaina 7.6. sekä torstaina 20.6.

Päivystyspuhelin palvelee sinua normaalisti klo 20 saakka numerossa  +358 (0)600 01701.

Päivystyspuhelin on suljettu juhannuksen ajan 21.6.-23.6.

Muistathan, että voit aina jättää tukipyynnön myös DL Helpdesk –portaalin kautta, osoitteessa https://helpdesk.dlsoftware.com/login

Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >