« Takaisin

Gymtec-messut Tampereella 27.-28.3.


Ensi viikolla Tampereen Messu- ja Urheilukeskus täytyy liikunta-alan ammattilaisista, kun Pohjoismaiden laajin liikunta-alan tapahtuma - Liikuntapaikkamessut - pyörähtää käyntiin 27.-28.3. Myös DL Software on vahvasti mukana messuilla uuden selainpohjaisen DL Prime Online -ohjelmiston kanssa.

Selainpohjainen DL Prime Online julkaistaan Gymtec-messuilla 27. maaliskuuta

Yli 20 vuoden kokemus liikunta-alan ohjelmistojen suunnittelusta on synnyttänyt aivan uudenlaisen selainpohjaisen ohjelmiston – DL Prime Onlinen – joka sisältää juuri ne arkirutiineja helpottavat ominaisuudet, joita työssäsi tarvitset. DL Prime Online mahdollistaa tehokkaan tavan työskennellä laitteella kuin laitteella, ajasta ja paikasta riippumatta.

Messuosastollamme A 1000 esillä:

- Automatisoitujen salien DL Prime Online -ratkaisut
- Täyden palvelun salien DL Prime Online - ratkaisut
- Kevyet ja joustavat ohjelmistokokonaisuudet pienille studioille

 

gymtec2019 banneri

Olemme mukana Uusi Teollisuus -messuilla 20.–21.maaliskuuta

Olemme mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.–21. maaliskuuta järjestettävässä Uusi Teollisuus -tapahtumassa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä tuotannon ammattilaisille kohdennettu tapahtuma esittelee kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita.

Messuosastollamme 718 on esillä DL Prime Online -tuoteperheeseen kuuluva DL Prime Workmanager -tuotannonohjausjärjestelmä. DL Prime Workmanager on varma valinta vaativaankin tarpeeseen, ja monipuolisen ohjelmistokokonaisuuden avulla voit hallita kaikkia yrityksesi avainprosesseja tarjouksesta tuotantoon ja laskutuksesta jälkiseurantaan, aina sähköiseen kirjanpitoon saakka.

Rekisteröidy maksutta kävijäksi täällä.

Nähdään messuilla!

 

Uusi Teollisuus banneri osastonumerolla

Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >