DL PRIME ONLINE LIIKETOIMINTAASI TEHOSTAMAAN

DL Software – enemmän kuin pelkkä ohjelmistotalo

DL Software on vaasalainen ohjelmistotalo, joka on jo lähes 40 vuoden ajan tuonut markkinoille monipuolisia DL Prime -yritysohjelmistoja ja integroituja verkkokaupparatkaisuja. Pitkälle viedyn ohjelmisto-osaamisen pohjalta on syntynyt kokonainen DL Prime Online -tuoteperhe, joka koostuu yli 70:stä kehittämästämme ohjelmistomoduulista

DL Prime Onlinesta saat ohjelmistokokonaisuuden, joka soveltuu aina yrityksesi tarpeisiin – löydät meiltä niin selain- kuin sovelluspohjaiset ohjelmistot  tai niiden yhdistelmät. Vahvuutenamme on vankka toimialakohtainen osaaminen mm. tuotanto-, tukku-, ajoneuvo-, teollisuus- ja liikunta-alalta, jonka ansiosta DL Prime Online ohjelmistomme huomioi alojen erityispiirteet. 

Tutustu DL Prime Online -ohjelmistoihin  ja ole yhteydessä jo tänään – osaavan myyntihenkilökuntamme kanssa rakennamme yrityksellesi ohjelmistokokonaisuuden, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaasi suurin harppauksin!

Ohjelmistoratkaisut

OHJELMISTORATKAISUT

DL Prime Online on kokonaisvaltainen yritysohjelmisto, joka sisältää kaiken aina myynnistä, taloushallinnasta ja logistiikasta CRM:ään ja verkkokauppaan. DL Prime Online -palvelukokonaisuus soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, toimialasta riippumatta.

Lue lisää
Toimialakohtaiset ratkaisut

TOIMIALAKOHTAISET RATKAISUT

Eri toimialat vaativat toiminnanohjausjärjestelmiltään alakohtaisia erikoisominaisuuksia toimiakseen tehokkaasti. Tarjoamme kattavan valikoiman helppokäyttöisiä ja interaktiivisia alakohtaisia ratkaisuja.

Lue lisää
Taloushallinto- ja ulkoistuspalvelut

TALOUSHALLINTO- JA ULKOISTUSPALVELUT

Keskitä aikasi liiketoimintasi kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman taloushallinnon asiantuntijapalveluita, jotka vapauttavat aikaasi perinteisistä taloushallinnon arkirutiineista.

Lue lisää
Verkkokaupparatkaisut

VERKKOKAUPPARATKAISUT

DL Verkkokauppa on moderni ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka sisältää kattavien verkkokauppatoimintojen lisäksi myös helppokäyttöisen sisällönhallintatyökalun sivuston ylläpitämiseen.

Lue lisää
Business Intelligence

BUSINESS INTELLIGENCE

Analysoi liiketoimintasi avainlukuja uudella tavalla. DL Business Intelligence on tehokas työkalu liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen. 

Lue lisää
Hosting- ja SaaS-palvelut

HOSTING- & SAAS-PALVELUT

DL Hosting -palvelut soveltuvat toiminnanohjausjärjestelmän sijoituspaikaksi tai laajempana kokonaisuutena verkkokaupan alustaksi. Tarjoamme luotettavan ratkaisun kiinteään kuukausihintaan, ilman yllätyksiä.

Lue lisää
Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >