banneri-liikunta-ala

Liikunta-alan ratkaisut

DL Prime 3000 Sports Edition on kaiken kattava toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka on suunniteltu kuntosalien ja liikuntakeskuksien, monitoimi- ja liikuntatilojen, uimahallien ja kylpylöiden sekä palloiluhallien käyttöön. Me DL Softwarella ymmärrämme liikunta-alan vaatimukset ja olemme kehittäneet tehokkaan toiminnanohjausjärjestelmän vastaamaan monipuolisen alan erityispiirteitä.

DL Prime Sports Edition on kokonaisvaltainen ohjelmisto, joka taipuu monenlaisiin tarpeisiin sekä eri kokoisten kuntosalien ja liikuntakeskuksien käyttöön mutkattomasti. Järjestelmästä löydät monipuoliset verkkokauppa- ja verkkopalvelut, itsepalveluportaalit ja asiakaskulunvalvonta- ja lukitusjärjestelmät. Lisäksi tarjoamme joustavia kassa- ja talousohjelmistoja kaiken kokoisten keskuksien pyörittämiseen.

Tutustu kattaviin ratkaisuihimme eri toimialoille sekä lisämyyntiratkaisuihin, ja löydä yrityksesi tarpeisiin sopiva järjestelmä:


DL Prime Sports Edition – kaikki mitä tarvitset jäsenyyden ostamiseen verkossa

DL Prime Sports Edition -toiminnanohjausjärjestelmällä ohjaat kuntosalisi ja liikuntakeskuksesi toimintaa tehokkaasti. Reaaliaikaiset tiedot keskuksesi tapahtumista auttavat sinua suuntaamaan resurssit sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa automatisoinnin monissa eri vaiheissa, ja tekee siten rutiininomaisten asioiden ulkoistamisesta helppoa.

Järjestelmän avulla uudet asiakkaat voivat liittyä kuntosalisi ja liikuntakeskuksesi jäseniksi vaivattomasti verkossa DL Prime Verkkokaupan kautta. Myös lisämyynti on helppoa, sillä halutessaan asiakas voi ostaa haluamansa valmennus- ja lisäpalvelut verkkokaupan kautta muutamalla klikkauksella. Maksu hoituu turvallisesti verkossa halutulla maksutavalla.

Verkkokaupassa olevien tuotteiden ja palvelujen ylläpito on helppoa – se tapahtuu yhdestä paikasta, josta päivitetty tieto siirtyy automaattisesti verkkokauppaan ja asiakkaidesi nähtäville.

Katso itse, miten helppoa se on!


Reaaliaikaiset tiedot aina kätesi ulottuvilla

Ohjelmisto luo automaattisesti kaikki tarvitsemasi raportit liiketoimintasi reaaliaikaista seurantaa varten. Uudet asiakkuudet muodostuvat viipymättä DL Prime ERP -ohjelmistoon ja Business Intelligence -sovellukseen.

Saat ohjelmistosta kaiken olennaisen tiedon helposti analysoitavana graafisena esitysmuotona, jonka avulla sinun on mahdollista tehdä liiketoimintaasi koskevat päätökset. Voit itse vaikuttaa siihen, mitä tietoja liikuntakeskuksesi toiminnasta haluat analysoida. Kiinnostaako sinua esimerkiksi:

  • jäsenmäärät,
  • myynnit päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla,
  • kassavirta,
  • jäsenten harjoittelutottumukset,
  • ei-jäsenet.

Joustava kassajärjestelmä

Kosketusnäytöllinen kassajärjestelmämme on joustava valinta kaiken kokoisten kuntosalien ja liikuntakeskuksien käyttöön. Helppokäyttöiseen kosketusnäyttökassaan on mahdollista rakentaa eri tuoteryhmiä ja tuotteita, jotka nopeuttavat kassahenkilöiden työskentelyä. Eri maksuvälineillä, kuten liikuntaseteleillä, maksaminen on järjestelmän kautta sujuvaa, eikä aiheuta lisätyötä kassahenkilökunnalle. Myös tilimyynti on helppoa.

DL Primen kassajärjestelmä tuo lukuisia etuja. Tarvittaessa järjestelmä voidaan laajentaa monitoimipistejärjestelmäksi, jolloin sama kassa voi olla käytössä kaikissa toimipisteissäsi:

  • kaikki kassatapahtumat helposti ja nopeasti kosketusnäytön avulla,
  • voit itse määrittää, mitkä tuotteet näkyvät näytöllä pikavalintapainikkeina,
  • järjestelmä on integroitu maksukorttijärjestelmään (EMV Luottokunta),
  • yrityssopimusten hallinta helposti netissä ilman kuittauksia ja kansioita.
Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >