banneri-valmistava-teollisuus

Valmistavan teollisuuden ratkaisut

Kun etsit täydellistä järjestelmää tuotannon haasteisiin, on DL WorkManager® sinun valintasi. Järjestelmän avulla parannat varaston kiertoa, tuotantokapasiteettien hallintaa ja paikallistat pullonkaulat tuotannossa. Reaaliaikaisella tuotannon- ja varastonseurannalla varmistat omien toimitusaikataulujesi pitävyyden.

Tuotannon ja yritysjohdon tehokas työkalu

Kun haluat tehostaa tuotannon huippuunsa, DL WorkManager® -tuotannonohjausjärjestelmä on oikea ratkaisu. DL WorkManager® -ohjelmiston avulla pystyt entistä paremmin hyödyntämään tuotantokapasiteettia ja pitämään aikatauluista kiinni. Reaaliaikainen tieto tuotannon vaiheista ja läpimenoista auttaa myös laskemaan työn kannattavuutta sekä tekemään johtopäätöksiä hinnoittelusta.

Johdon raportointi mm. jälkilaskelmien muodossa mahdollistaa oikeiden päätösten tekemisen niin tarjouslaskennassa kuin tuotannon tehostamisessakin. Yli 30 vuoden aikana toiminnollisuudet  kuten jäljitettävyys, työajanseuranta, tavaranmerkintä ovat hioutuneet huippuunsa.


Miksi DLWorkManager® -tuotannonohjausjärjestelmä?

WorkManager®-järjestelmällä on hyvin joustavat käyttötavat, joissa voidaan hyödyntää tämän päivän informaatioteknologiaa. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa metalli-, puu- ja huonekalu-, muovi- sekä elektroniikkateollisuudesta.

Koska pelkästään metalliteollisuuden parissa työskentelee monenlaisia yrityksiä; raskaskonepajateollisuutta, kevyempää konepajateollisuutta, automaattisorvaamoja ja ohutlevypajoja, on kaikissa omat luonteenomaiset piirteensä, jotka otamme jokaisen asiakkaan kohdalla huomioon. Yhteistä suomalaisilla pk-teollisuusyrityksillä on se, että ne tekevät jälkilaskentaa vain satunnaisesti. Haluamme auttaa näitä yrityksiä vakiotuotteellamme, joka voidaan mukauttaa olemassa olevien parametrien perusteella eri toimialoille istuvaksi.

Tarvittaessa teemme myös syvemmälle menevää asiakaskohtaista räätälöintiä. Esimerkiksi useamman toimipisteen omaavat asiakkaamme pystyvät seuramaan käytettävissä olevaa tuotantokapasiteettia mistä tahansa toimipisteestä, joka mahdollistaa kapasiteetin maksimaalisen hyödyntämisen ja toimitusaikataulujen pitämisen.

dl-work-manager-toimintakaavio

Avaimet käteen -toimituksella säästät aikaa ja vaivaa

Avaimet käteen -toimitus sisältää ohjelmiston lisäksi asennukset, tarvikkeet, koulutuksen sekä käyttöönoton jälkeisen neuvonnan ja tarvittaessa asiakaskohtaisen räätälöinnin. Samalla asiakkaalle toimitetaan tuotantotietojen keruuseen ja varastotapahtumien kirjaamiseen tarkoitetut tiedonkeruulaitteet. Järjestelmätoimitusaikamme on keskimäärin kaksi viikkoa tilauksesta. Kun järjestelmä on toimitettu perille, on se yleensä valmis tuottamaan asiakkaalle hyötyä muutamassa päivässä.

DL Prime 3000 ohjelmistoperheen yli 70 ohjelmistomoduulista voitte valita järjestelmän juuri teidän tarpeisiinne. Voimme myös tarjota ulkoistamispalveluita, jolloin aikanne vapautuu perinteisistä taloushallinnon arkirutiineista.

Yhdessä osaavan myyntihenkilökunnan kanssa suunnittelemme ohjelmistokokonaisuuden, joka kattaa tarpeenne. Voitte keskittyä olennaiseen, asiakaskuntanne palvelemiseen.


Tuki

Huolimatta siitä, että ohjelmistoperheemme on käyttäjäystävällinen ja looginen voi sattua tilanteita, jolloin tarvitset ohjeita ja apua. Tästä syystä tukiosastomme on helposti tavoitettavissa ja palvelee sinua näissä tilanteissa.

Puhelintuki on avoinna arkipäivisin 8–16 (soita 09 2797 780 tai 020 7701 701). Tarvittaessa voit ladata DL Software -etätukisovelluksen (quicksupport) täältä: QuickSupport.

Prime3000

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >