banneri-verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupparatkaisut

DL Prime 3000 Verkkokauppa on moderni ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka sisältää kattavien verkkokauppatoimintojen lisäksi myös helppokäyttöisen sisällönhallintatyökalun sivuston ylläpitämiseen. Etsiessäsi toiminallista ja kustannustehokasta verkkokaupparatkaisua on DL Prime 3000 Verkkokauppa loistava valinta.

DL Prime 3000 Verkkokauppa -alustalla voimme rakentaa juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan, brändiä tukevan ja ennen kaikkea myyvän verkkokaupan. Alusta tarjoaa yrityksellesi sähköisen kaupankäynnin parhaat ja toimivimmat ominaisuudet. Ja mikä parasta – DL Prime 3000 Verkkokaupan ylläpito ja käyttäminen eivät vaadi erikoista teknistä osaamista.


Responsiivinen verkkokauppa

DL Prime 3000 Verkkokauppa on kehitetty Prestashop-sovellusalustalle, joka edustaa viimeisintä markkinoilla olevaa tekniikkaa. Verkkokauppa soveltuu sekä tietokoneen näytölle että mobiililaitteille, ja siihen on mahdollista valita runsaasti eri teemoja sekä lisäsovelluksia tarpeidesi mukaan.

Verkkokauppa-alustan suunnittelussa on huomioitu erilaiset hakukoneet, mikä takaa verkkokauppasi valikoiman hakukonenäkyvyydelle parhaat mahdolliset lähtökohdat. Helppokäyttöisyytensä ansiosta verkkosivujen päivittäminen sujuu parilla klikkauksella.

DL Verkkokaupan monipuoliset ominaisuudet on rakennettu nopeuttamaan yrityksesi päivittäistä tekemistä, ja vähentämään hallinnon turhia rutiineja:

• Automaattiset tuote- ja hintapäivitykset (myös kuvat)
• Voit itse valita, mitkä tuotteet näkyvät verkkokaupassa
• Multistore-ominaisuus: voit pyörittää samassa järjestelmässä useaa verkkokauppaa, esim. kuluttaja-, B2C- tai Outlet -verkkokauppaa. Eri verkkokauppojen hallinointi hoituu sujuvasti samasta sisällönhallintatyökalusta

DL Prime 3000 Verkkokauppa on asennettu hosting-palvelimille, jotka sijaitsevat palvelutoimittajan suojatussa palvelintilassa.

dl-software-verkkokaupparatkaisut

Valitse sinäkin yrityksellesi kustannustehokas ja responsiivinen verkkokaupparatkaisu.


Kolme syytä valita DL Verkkokauppa

1. Luo edellytykset liiketoiminnan laajentamiseen ja kansainvälisyyteen

Verkkokauppa luo yritykselle edellytykset kansainväliseen kaupankäyntiin ja liiketoiminnan laajentamiseen kokonaan uusiin tuotteisiin. Hyvä verkkokauppa tarjoaa globaalin kanta-asiakasmarkkinoinnin, helpottaa jälkimarkkinointia sekä mittaa mainonnan ja tuotteen kiinnostavuutta.

Tilaustietojen kertakirjauksen ansiosta toimitusajat lyhenevät ja varastotiedot ovat aina ajan tasalla niin yrityksen toiminnanohjausjärjestelmässä kuin verkkokaupassakin. Samalla aika tilauksesta toimitukseen lyhenee ja kassavirta nopeutuu.

2. Vähentää myynnin ja hallinnon turhia rutiineja

Ostaminen ja varaston kiertonopeuden optimointi helpottuvat, kun toiminnanohjauksen tilauskanta on reaaliajassa. DL Verkkokaupassa maksusuoritusten käsittely on automatisoitu aina kirjanpitoon saakka. Myös tuotehallinta toimii kertakirjauksella; tuotteiden perustaminen ja hinnoittelu tehdään vain kertaalleen.

3. Helpottaa asiakaspalvelun työtä

DL Verkkokaupassa asiakkaan koko osto-, tilaus- ja laskutushistoria, niin verkkokaupasta kuin mahdollisesta kivijalkakaupastakin, näkyy yhdestä paikasta, yhdellä kertaa. Kokonaisvaltainen käsitys asiakkuudesta vähentää asiakaspalvelun työkuormaa sekä turhia yhteydenottoja. Asiakkaalle voidaan tarjota mahdollisuus asioida myös erilaisten chat- ja palautekanavien kautta ympäri vuorokauden.

Prime3000svfi
Ota yhteyttä >