bealive banneri

BeAlive Health Club – kokonaisvaltaista hyvinvointia

BeAlive Health Club on Helsingin Töölössä sijaitseva täyden palvelun hyvinvointikeidas. Scandic Park -hotellin yhteydessä toimiva moderni kuntoklubi tarjoaa kaiken tarvittavan aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun sekä monipuoliset hieronta- ja kosmetologipalvelut.

Syksyllä 2017 avattu BeAlive Health Club on liikunta-alan monitaituri Johanna Muhosen johtama uniikki kuntoklubi, joka tarjoaa laatua ja henkilökohtaista palvelua arvostaville kuntoilijoille inspiroivan pakopaikan arjen kiireiden keskellä. Yrityksen tarkoin valittu henkilökunta koostuu Johannan henkilökohtaisesti tuntemista hyvinvoinnin ammattilaisista, jotka tekevät työtä asiakkaidensa hyvinvoinnin eteen suurella sydämellä.

Yksilöllistä palvelua ja laatua

BeAlive Health Clubilla jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Asiakkaiden viihtyvyyteen panostetaan niin harmonisella ja stressittömällä ympäristöllä kuin laadukkailla palveluilla ja kuntosalilaitteilla. BeAliven Health Clubin erikoisuutena toimii uudenlainen ryhmäliikuntamuoto – pienryhmätunnit – jonka maksimissaan neljän hengen ryhmät takaavat asiakkaalle yksilöllisen ohjauksen.

Vuosijäsenyyksiä kuntoklubilla on neljässä tasossa ja hintaluokassa, mutta palveluita – kuten kosmetologi- ja hierontapalveluita sekä pienryhmätunteja – on mahdollista käyttää myös ilman jäsenyyttä. Kallein premium-jäsenyys sisältää mm. useita ohjaajatapaamisia, hierontoja ja kosmetologikäyntejä. Hintaan kuuluvat myös itse valmistetut proteiinismoothiet, proteiinipatukat, oma säilytyslokero, kylpytakki sekä treenivaatteiden pesu ja säilytys.

”Asiakaskuntamme arvostaa laatua ja haluaa treenata kauniissa, stressittömässä ympäristössä. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja pystymme palvelemaan heitä kokonaisvaltaisesti. BeAlive Health Clubille on helppo ja kiva tulla joko treenaamaan tai vain rauhoittumaan kiireen keskellä.” kertoo BeAlive Health Clubin markkinointipäällikkö Pauliina Pusa.

bealive health club sisa

 Modernista kuntosalista löytyy kaikki tarvittava aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun.BeAlive Health Clubin ratkaisu on DL Prime Sports Edition -toiminnanohjausjärjestelmä

BeAlive Health Clubilla panostetaan etenkin henkilökohtaiseen palveluun ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille. Myös toiminnanohjausjärjestelmän tulee taipua moneen ja tukea asiakaspalvelua monipuolisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Toiminnanohjaukseensa BeAlive Health Club käyttää DL Prime 3000 Sports Edition -ratkaisua, joka on DL Softwaren liikunta-alan tarpeisiin kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä. Samaa järjestelmää käyttävät yli 350 liikunta- ja kuntokeskusta ympäri Pohjoismaiden.

”Halusimme käyttöömme monipuolisen mutta helppokäyttöisen järjestelmän, joka taipuu BeAlive Health Clubin tarpeisiin. Meille oli hyvin tärkeää, että järjestelmässä kaikki synkkaa kahteen suuntaan verkkokaupasta tiskille ja takaisin. Lisäksi halusimme saada liiketoimintamme kannalta tärkeät luvut ulos järjestelmästä helposti.”

Kaiken tarpeellisen voi hoitaa Sports Edition -ohjelmistolla

DL Prime 3000 Sports Edition on siitä erinomainen ohjelmisto, että kaiken tarpeellisen voi hoitaa yhdessä ohjelmassa – aina laskutukseen ja kirjanpitoon saakka. Lisäksi ohjelmistosta löytyvät verkkokaupparatkaisut ja joustavat kosketusnäytölliset kassajärjestelmät. Tarpeen vaatiessa ohjelmistoon on kytkettävissä myös kulunvalvonta- ja kaappilukitusratkaisuja, jotka ovat myös saatavilla DL Softwaren kautta.

Pauliina pitää tärkeänä, että Sports Edition -ohjelmiston avulla koko BeAlive Health Clubin henkilökunta pysyy paremmin kartalla asiakkaidensa tilanteesta ja mieltymyksistä sekä esimerkiksi käynti- ja harjoittelumääristä. ”Asiakkaan lisätietoihin voimme kirjata esimerkiksi hänen suosikki proteiinipirtelönsä tai muita erityistoiveita – näin koko henkilökuntamme oppii tuntemaan asiakkaan ja pystymme palvelemaan häntä kokonaisvaltaisemmin. Käynti- ja treenimäärien perusteella pystymme tarjoamaan asiakkaalle häntä kiinnostavia lisäpalveluita.”


 

bealive heath club pukkari

Lattiasta kattoon remontoitu BeAlive Health Club tarjoaa jäsenilleen kauniit puitteet. Pukuhuone- ja pukeutumistiloista löytyy valikoima laadukkaita tuotteita, jotka ovat vapaasti jäsenien käytettävissä.

bealive health club sisa2

BeAlive Health Clubilla kuntoilijat pääsevät nauttimaan stressittömästä treeniympäristöstä. 

 

 


Tilimyynti tuo helppoutta asiakkaalle ja kassahenkilökunnalle

Pauliina pitää tilimyyntiä yhtenä Sports Editionin parhaimmista ominaisuuksista. Tilimyynnin avulla asiakas voi ostaa tuotteita ja palveluita – kuten treenin jälkeisen proteiinismoothien tai hierontapalvelun – ilman käteistä rahaa. Maksuvälineenä tiskillä toimii jäsenkortti tai jokin muu tunniste, ja veloitukset tapahtuvat kerran kuukaudessa asiakkaan valitsemalla maksutavalla, kuten e-laskulla.

Tilimyynti on myös henkilökunnalle nopeaa ja helppoa: kun ostoskoriin on lisätty halututut tuotteet, voi kosketusnäyttökassasta valita maksutavaksi tilimyynti ja kaikki muu hoituu näppärästi taustajärjestelmässä. 

Monipuolinen verkkokauppa ja selkeä ajanvarauskalenteri

BeAlive Health Clubin verkkokauppa on myös DL Softwaren toteuttama. Verkkokaupan kautta asiakkaat voivat ostaa monipuolisesti BeAlive Health Clubin hyvinvointipalveluita, lahjakortteja, sarjakortteja ja personal trainer -palveluita sekä varata paikan pienryhmätunneille. Toistaiseksi jäsenyyksiä kuntoklubille ei myydä verkkokaupan kautta, vaikka Sports Editionissa myös sellainen olisi mahdollista.

”Haluamme luoda asiakkaisiimme henkilökohtaisen kontaktin heti alusta alkaen. Näin voimme räätälöidä jäsenyyden ja mahdolliset personal trainer -palvelut asiakkaan sen hetkisiä tarpeita palvelevaksi kokonaisuudeksi.” Pauliina kuvaa.

Myös Sports Edition -ohjelmiston selkeä ajanvarauskalenteri saa Pauliinalta kiitosta.

 

bealive health club pauliina

BeAlive Health Clubin markkinointipäällikkö Pauliina Pusa kiittelee tilimyynnin tuomaa joustavuutta niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin.

”Ajanvarauskalenterista työntekijät näkevät yhdellä silmäyksellä päivän tapahtumat tullessaan aamulla töihin ja pystyvät siten valmistautumaan paremmin päivään. Voimme myös helposti lähettää asiakkaalle muistutuksen tekstiviestillä tai sähköpostilla lähestyvästä varauksesta.”


Jatkossa entistä enemmän palveluita myös yrityksille

BeAlive Health Club on aloittanut jäsenyyksien ja hyvinvointipalveluidensa myynnin myös yrityksille – esimerkiksi TYKY-päiville yritykset voivat järjestää rentouttavan aamutreenin pienryhmätunnin muodossa, jonka päälle voi nauttia virkistävän aamusmoothien lounge-tiloissa. Pauliina korostaa, että yrityksille tarjottavat palvelut ovat räätälöitävissä aina yrityksen tarpeiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Myös personal trainer -palveluita ollaan jollain aikavälillä tuomassa vahvemmin verkkokauppaan – tällä hetkellä pt-palvelun voi ostaa BeAlive Health Clubin verkkokaupasta mutta itse ajanvaraus tapahtuu tiskiltä. 

Tutustu BeAlive Health Clubiin osoitteessa www.bealive.fi

Lisää tietoa DL Prime 3000 Sports Editionista löydät täältä.

Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >