DL-yhtiöt

DL SOFTWARE

DL Software on osa 100 % kotimaisia DL-yhtiöitä, joihin kuuluvat lisäksemme DL Software International Ab, tili- ja perintätoimisto Cash-In Consulting Oy sekä Workmanager Oy. Asiakkaanamme yrityksesi hyötyy koko DL-yhtiöiden laajaksta ammattitaidosta.

DL-yhtiöt lyhyesti:


DL-yhtiöt on aito yhteistyökumppani, joka tarjoaa saman katon alta ratkaisuja niin toiminnan- ja tuotannonohjaukseen kuin luotettavia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja, tilitoimisto- ja perintäpalveluita sekä asiantuntevaa konsultointia liiketoiminnan kehittämiseen.

DL-yhtiöt muodostavat ohjelmistotalo DL Software ja DL Software International Ab, tili- ja perintätoimisto Cash-In Consulting Oy sekä Workmanager Oy. Tänä päivänä DL-yhtiöiden yritykset työllistävät noin 120 rautaista alan ammattilaista. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 13 miljoonaa euroa.

DL-yhtiöt muodostuvat seuraavista yrityksistä:

DL Software Oy/ DL Software International Ab – enemmän kuin pelkkä ohjelmistotalo

DL Software Oy on vuonna 1982 Vaasassa perustettu kotimainen ohjelmistotalo, joka on jo lähes 40 vuoden ajan tuonut markkinoille monipuolisia DL Prime -yritysohjelmistoja sekä integroituja verkkokaupparatkaisuja. 

Pitkälle viedyn ohjelmisto-osaamisen tuloksena on syntynyt kokonainen DL Prime Online -tuoteperhe, joka koostuu yli 70:stä ohjelmistomoduulista.

DL Softwaren vahvuutena on vankka toimialakohtainen osaaminen mm. tuotanto-, tukku-, ajoneuvo-, teollisuus- ja liikunta-alalta. 

Cash-In Consulting Oy – aito taloushallinnon kumppanisi

Cash-In on kotimainen perintätoimisto ja taloushallintoalan asiantuntijayritys. Yritys on ollut osa DL-yhtiöitä vuodesta 2009. Vuonna 1985 perustettu Cash-in Consulting Oy on myös Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen sekä auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Yritys tuottaa saatavienhallinnan ja taloushallinnon palveluja, jotka toteutetaan DL-yhtiöiden oman ohjelmistotuotannon avulla. Cash-in Consulting Oy vastaa yli kahdeksansadan DL-ohjelmistoa käyttävän asiakkaan taloushallinto- ja perintäprosesseista.

Perintätoimiston tavoitteena on minimoida asiakkaan luottotappiot ja nopeuttaa rahankiertoa. Asiakkaalle räätälöidyillä talous- ja palkkahallinnon palveluilla yritysasiakkaan liiketoiminnan onnistumista. Hyödyt asiakkaalle syntyvät kotimaisesta ammattitaidosta, pitkästä kokemuksesta ja kehittyneistä sähköisistä työkaluista sekä henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta.

Workmanager Oy – tuotannonohjausta vaativaankin tarpeeseen

Workmanager Oy on ollut osana DL-yhtiöitä vuodesta 2013. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat valmistavien teollisten yritysten tuotannonsuunnittelu, tuotannonohjaus ja -seuranta sekä niihin läheisesti liittyvien toimintojen kattavien ohjelmistojen kehittäminen. Yhdessä DL Softwaren tuotannonohjaustiimin kanssa Workmanagerin henkilökunta on muodostanut entistä kilpailukykyisemmän toimijan.

DL-yhtiöiden arvot:

Kotimaisuus, täsmällisyys, luotettavuus ja kumppanuus ovat DL-yhtiöiden tärkeimmät arvot.

Asiakas keskipisteessä

Sitoudumme asiakkaidemme tarpeiden toteuttamiseen sekä palvelemaan heitä lisäarvoa tuottavasti. Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia ja pyrimme siihen kaikessa tekemisessämme.

Oma toimintamme

DL-yhtiöt ylläpitävät ja kehittävät omaa osaamistaan jatkuvasti. Hyvät sisäiset toimintaprosessit, toimivat työkalut sekä osaava henkilökuntamme takaavat jatkuvan palveluntarjonnan muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Tietosuojasta huolehtiminen on meille hyvin tärkeää. Tältä sivustolta löydät tietoja siitä, miten DL Software käsitelee henkilötietoja.

Tuloksellisuus

Tulemme pysymään yksityisomisteisena yrityksenä, jolloin palvelemme asiakkaitamme asiakkaan etujen mukaisesti. Aiomme jatkossakin pysyä AAA-yrityksenä, joka toimii hyvissä olosuhteissa sitoutuneen henkilökunnan voimin.AAA logo 2019 FI transparent

Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >